sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Jasa ban na kabayang>Kabayang Spacer & Adaptor

Tentang Kami

wartos

Taros Kami

  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1598689481706439.jpg

Wheel Adapter Special type SS-20286

brand:

SUNSOUL

Asli dihasilkeun

Ningbo, Cina

port:

Ningbo / Shanghai

kiriman:

Minggu 3-4

Sarat pamayaran:

T / T, L / C, D / P, PAYPAL, UNGGUL BARAT


Enquiry Ayeuna →
  • gambaran
  • panalungtikan

Katerangan Singkat:

Wheel Adapter Special type SS-20286

► Rapat sareng pasar Amérika Serikat, Éropa, sareng Austrilia.

► CNC Mesin nganggo 6061 T6 Aerospace Aluminium

► Ngaronjatkeun tapak roda mobil, ngirangan gravitasi awak

● spésifikasi:




Contact Kami