sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Jasa ban na kabayang>Alat Parabot Kabayang

Tentang Kami

wartos

Taros Kami

  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1598607818589309.jpg

Kit stop kontak Pangaruh SK08K

brand:

SUNSOUL

Asli dihasilkeun

Ningbo, Cina

port:

Ningbo / Shanghai

kiriman:

Minggu 3-4

Sarat pamayaran:

T / T, L / C, D / P, PAYPAL, UNGGUL BARAT


Enquiry Ayeuna →
  • gambaran
  • panalungtikan

Katerangan Singkat:

Kit stop kontak Pangaruh SK08K

► Pikeun 3/4 ″ stop kontak rengkuh pangaruh hawa

► Desain sudut busur anu disetir, kakuatan ngonci langkung kuat henteu gampang diluncurkeun

► kapang Forging

► Karbon fosfat hideung pikeun nyegah tahan karat sareng minyak

► Perlakuan anu parantos dipanaskeun

● spésifikasi:



Contact Kami