sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Jasa ban na kabayang>Alat Parabot Kabayang

Tentang Kami

wartos

Taros Kami

  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1598607121964975.jpg

3/4 ″ Dampak Soket SK-2011

brand:   

SUNSOUL

Asli dihasilkeun

Ningbo, Cina

port:  

Ningbo / Shanghai

kiriman:

Minggu 3-4

Sarat pamayaran: 

T / T, L / C, D / P, PAYPAL, UNGGUL BARAT


Enquiry Ayeuna →
  • gambaran
  • panalungtikan

Katerangan Singkat:

3/4″ Impact Socket SK-2011

► Pikeun 3/4 ″ stop kontak rengkuh pangaruh hawa

►Driven desain sudut busur, kakuatan ngonci langkung kuat henteu gampang diluncurkeun

► kapang Forging

► Karbon fosfat hideung pikeun nyegah tahan karat sareng minyak

► Perlakuan anu parantos dipanaskeun

● spésifikasi:



       

                       


Contact Kami