sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Jasa ban na kabayang>Alat Parabot Kabayang

Tentang Kami

wartos

Taros Kami

  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1598606980569259.jpg

1/2″ Impact Socket SK-2010

brand:

SUNSOUL

Asli dihasilkeun

Ningbo, Cina

port:

Ningbo / Shanghai

kiriman:

Minggu 3-4

Sarat pamayaran:

T / T, L / C, D / P, PAYPAL, UNGGUL BARAT


Enquiry Ayeuna →
  • gambaran
  • panalungtikan

Katerangan Singkat:

1/2″ Impact Socket SK-2010

► For 1/2″ air impact wrench socket

►Driven arc angle design,locking force is stronger not easy to skid

► Forging mould

► Carbon black phosphating to avoid rusty and oil resistance

► Perlakuan anu parantos dipanaskeun

● spésifikasi:





Contact Kami