sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Jasa ban na kabayang>Kacangan Roda & Bolt

Tentang Kami

wartos

Taros Kami

  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1598668078522387.jpg

Konci pikeun konci roda baud baud 6800

brand:

SUNSOUL

Asli dihasilkeun

Ningbo, Cina

port:

Ningbo / Shanghai

kiriman:

Minggu 3-4

Sarat pamayaran:

T / T, L / C, D / P, PAYPAL, UNGGUL BARAT


Enquiry Ayeuna →
  • gambaran
  • panalungtikan

Katerangan Singkat:

Konci pikeun konci roda baud baud 6800

► Bahan: karbon A3 / Baja

► Kelas: 10.9

► Rengse: Chrome

● spésifikasi:


Contact Kami