sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Jasa ban na kabayang>Beurat kasaimbangan Kabayang

Tentang Kami

wartos

Taros Kami

  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1598595823367369.jpg

Zn Clip on Wheel Weight for Alloy rim SF62Z

brand:

SUNSOUL

Asli dihasilkeun

Ningbo, Cina

port:

Ningbo / Shanghai

kiriman:

Minggu 3-4

Sarat pamayaran:

T / T, L / C, D / P, PAYPAL, UNGGUL BARAT


Enquiry Ayeuna →
  • gambaran
  • panalungtikan

Katerangan Singkat:

Zn Clip on Wheel Weight for Alloy rim SF62Z

► Diterangkeun Gratis, aman lingkungan, Maot casting kamajuan

► Bérés sampurna pikeun nolak karat

► Pabrik kalayan kualitas pikeun minuhan Standar OEM

► Klip anu kuat sareng bahan Bungbulang sareng dianggo langkung ti 10 kali henteu rusak

► Jarak klip: 4.4 ± 0.2mm

► Toléransi beurat: 5g-30g ± 2%, 35g-60g: 3%

● spésifikasi:





Contact Kami