sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Jasa ban na kabayang>Beurat kasaimbangan Kabayang

Tentang Kami

wartos

Taros Kami

  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1598597148648227.jpg

Lead Wheel Weight for Truck and bus with gram KC1050

brand:

SUNSOUL

Asli dihasilkeun

Ningbo, Cina

port:

Ningbo / Shanghai

kiriman:

Minggu 3-4

Sarat pamayaran:

T / T, L / C, D / P, PAYPAL, UNGGUL BARAT


Enquiry Ayeuna →
  • gambaran
  • panalungtikan

Katerangan Singkat:

Lead Clip on Wheel Weight for Truck and Bus KC-1050

► Bahan lemes gampang dicabut

► Pabrik kalayan kualitas pikeun minuhan Standar OEM

► Klip anu kuat sareng bahan Bungbulang sareng dianggo langkung ti 10 kali henteu rusak

► Jarak klip: 2.8 ± 0.2mm

► Toléransi beurat: 50g-200g ± 2%, 250g-400g: 1%

● spésifikasi:



Contact Kami