sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Jasa ban na kabayang>Beurat kasaimbangan Kabayang

Tentang Kami

wartos

Taros Kami

  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1598597076537922.jpg

Lead Wheel Weight for Tractor with oz KC1056

brand:

SUNSOUL

Asli dihasilkeun

Ningbo, Cina

port:

Ningbo / Shanghai

kiriman:

Minggu 3-4

Sarat pamayaran:

T / T, L / C, D / P, PAYPAL, UNGGUL BARAT


Enquiry Ayeuna →
  • gambaran
  • panalungtikan

Katerangan Singkat:

Lead Clip on Wheel Weight for Tractor

► Bahan lemes gampang dicabut

► Pabrik kalayan kualitas pikeun minuhan Standar OEM

► Klip anu kuat sareng bahan Bungbulang sareng dianggo langkung ti 10 kali henteu rusak

► Jarak klip: 2.8 ± 0.2mm

► Weight tolerance:50g-200g ±2%,250g-400g:1%

Lead Wheel Weight for Tractor with oz KC1056

● spésifikasi:



Contact Kami