sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Jasa ban na kabayang>Beurat kasaimbangan Kabayang

Tentang Kami

wartos

Taros Kami

  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1598597322106960.jpg

Lead Clip on Wheel Weight for Alloy rim with gram HJ

brand:

SUNSOUL

Asli dihasilkeun

Ningbo, Cina

port:

Ningbo / Shanghai

kiriman:

Minggu 3-4

Sarat pamayaran:

T / T, L / C, D / P, PAYPAL, UNGGUL BARAT


Enquiry Ayeuna →
  • gambaran
  • panalungtikan

Katerangan Singkat:

Lead Clip on Wheel Weight for Alloy rim with gram HJ

► Bahan lemes gampang dicabut

► Pabrik kalayan kualitas pikeun minuhan Standar OEM

► Klip anu kuat sareng bahan Bungbulang sareng dianggo langkung ti 10 kali henteu rusak

► Jarak klip: 4.4 ± 0.2mm

► Weight tolerance:5g-30g ±2%,35g-60g:3%

● spésifikasi:



Contact Kami