sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Jasa ban na kabayang>Beurat kasaimbangan Kabayang

Tentang Kami

wartos

Taros Kami

  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1598595762853031.jpg

Fe Steel Adhesive Balance Wheel Weight with Roll SF1-6020ZCR,SF1-6000ZCR

brand:

SUNSOUL

Asli dihasilkeun

Ningbo, Cina

port:

Ningbo / Shanghai

kiriman:

Minggu 3-4

Sarat pamayaran:

T / T, L / C, D / P, PAYPAL, UNGGUL BARAT


Enquiry Ayeuna →
  • gambaran
  • panalungtikan

Katerangan Singkat:

Fe Steel Adhesive Balance Wheel Weight with Roll SF1-6020ZCR,SF2-6000ZCR

► Baja, Bebas Bébas pikeun matuh kana Standar Amérika

► Bérés sampurna pikeun nolak karat

► Pita perekat tiasa nahan kisaran suhu: -20 ℃ ~ 120 ℃

● spésifikasi:



Contact Kami