sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Jasa ban na kabayang>Beurat kasaimbangan Kabayang

Tentang Kami

wartos

Taros Kami

  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1598597889728115.jpg

FE Adhesive Balance Wheel Weight SF2-60BM

brand:

SUNSOUL

Asli dihasilkeun

Ningbo, Cina

port:

Ningbo / Shanghai

kiriman:

Minggu 3-4

Sarat pamayaran:

T / T, L / C, D / P, PAYPAL, UNGGUL BARAT


Enquiry Ayeuna →
  • gambaran
  • panalungtikan

Katerangan Singkat:

Steel Adhesive Balance Wheel Weight SF2-60BM

► Baja, Bébas-Bébas pikeun sasuai sareng Standar Éropa

► Bérés sampurna pikeun nolak karat

► Pita perekat tiasa nahan kisaran suhu: -20 ℃ ~ 120 ℃

► Pakét unit: 100strips / kotak, 4 box / ctn

Alternatipna: 50 strip / box, 8box / ctn

● spésifikasi:





Contact Kami