sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Klep Hardware>Klep Alat & Asesoris

Tentang Kami

wartos

Taros Kami

  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1598577831978616.jpg

Multi warna Plastik Tirus Valves Caps VC8

brand:

SUNSOUL

Asli dihasilkeun

Ningbo, Cina

port:

Ningbo / Shanghai

kiriman:

Minggu 3-4

Sarat pamayaran:

T / T, L / C, D / P, PAYPAL, UNGGUL BARAT


Enquiry Ayeuna →
  • gambaran
  • panalungtikan

Katerangan Singkat:

Multi color Plastic Tire Valve Caps for standard bore VC8 series

► Dilarapkeun pikeun katup ban sareng kamar inti No.1 (8V1)

►Different color available.

►PE meeting with EURO standard

warna multi Plastic Tire Valve Caps for standard bore VC8 series
spésifikasi:



Contact Kami