sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Klep Hardware>Klep Alat & Asesoris

Tentang Kami

wartos

Taros Kami

  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1598576462921729.jpg

Metal valve cap for Tire Valves

brand:

SUNSOUL

Asli dihasilkeun

Ningbo, Cina

port:

Ningbo / Shanghai

kiriman:

Minggu 3-4

Sarat pamayaran:

T / T, L / C, D / P, PAYPAL, UNGGUL BARAT


Enquiry Ayeuna →
  • gambaran
  • panalungtikan

Katerangan Singkat:

Metal valve cap for Tire Valves

► Dilarapkeun pikeun katup ban sareng kamar inti No.1 (8V1)

►Plastic and Brass

►For standard bore

spésifikasi:


Contact Kami