sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Klep Hardware>Klep Alat & Asesoris

Tentang Kami

wartos

Taros Kami

  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1598576314943526.jpg

Aluminium Tirus Valve Cap SS-AVC-04

brand:

SUNSOUL

Asli dihasilkeun

Ningbo, Cina

port:

Ningbo / Shanghai

kiriman:

Minggu 3-4

Sarat pamayaran:

T / T, L / C, D / P, PAYPAL, UNGGUL BARAT


Enquiry Ayeuna →
  • gambaran
  • panalungtikan

Katerangan Singkat:

Aluminum valve cap for cars’beauty

► Dilarapkeun pikeun katup ban sareng kamar inti No.1 (8V1)

►4 pcs / kotak

►Pakét khusus parantos sayogi

Aluminium Tirus Valve Cap SS-AVC-04
spésifikasi:

Contact Kami