sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Tambalan, Bahan Kimia String Karét>Universal String-Type Inserts

Tentang Kami

wartos

Taros Kami

  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1598594207810411.jpg

Lebetkeun tipe senar universal, senar segel Tubeless Tirus 4.5 * 200mm

brand:

SUNSOUL

Asli dihasilkeun

Ningbo, Cina

port:

Ningbo / Shanghai

kiriman:

Minggu 3-4

Sarat pamayaran:

T / T, L / C, D / P, PAYPAL, UNGGUL BARAT


Enquiry Ayeuna →
  • gambaran
  • panalungtikan

Katerangan Singkat:

Lebetkeun tipe senar universal, senar segel Tubeless Tirus 4.5 * 200mm

Gancang Selapkeun Seal

※ Universal String Inserts tiasa gampang sareng gancang ngalereskeun cilaka alit dina ban tubeless

※ Perbaikan samentawis sealing ku komprési hungkul.

※ Lebetkeun-Seal sisipan cocog pikeun dianggo dina ban radial sabuk beusi sareng beusi

Lebetkeun tipe senar universal, senar segel Tubeless Tirus 4.5 * 200mm

● PETUNJUK:

► Cirian bagian ban anu rusak sareng tarik paku na.

► Lebetkeun krimer T-Handel kana ban anu nuturkeun arah celah.

► Pérés satengah tiis janji - mending strip karét dina jarum kronis T-Handle.

►Pencét tali karét anu tiis-mending kana ban teras tarik alatna.

► Potong jalur karét mending sésana tina luar ban.

► Pastikeun tali karét parantos ngalangkungan ban pikeun nyegah leueur kusabab hawa di tempatkeun.

● SPESIFIKASI:



Contact Kami