sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Jasa ban na kabayang

Tentang Kami

wartos

Taros Kami

  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1597649619473975.jpg

Beurat Steel Balance Adhesive Balance Wheel sareng Roll SF1-6020ZCR, SF1-6000ZCR

brand:

SUNSOUL

Asli dihasilkeun

Ningbo, Cina

port:

Ningbo / Shanghai

kiriman:

Minggu 3-4

Sarat pamayaran:

T / T, L / C, D / P, PAYPAL, UNGGUL BARAT


Enquiry Ayeuna →
  • gambaran
  • Parameter sareng karakter na
  • panalungtikan

Steel Adhesive Balance Wheel Weight SF1-6020ZCR & SF2-6000ZCR

● spésifikasi:



Parameter jeung karakter

Katerangan Singkat:

Beurat Steel kasaimbangan Baja Adhesive Beurat ku Roll SF1-6020ZCR , SF2-6000ZCR

► Baja, Bebas Bébas pikeun matuh kana Standar Amérika

► Bérés sampurna pikeun nolak karat

► Pita perekat tiasa nahan kisaran suhu: -20 ℃ ~ 120 ℃


brand:
SUNSOUL
Asli dihasilkeun:
Ningbo, Cina
port:
Ningbo / Shanghai
kiriman:
Minggu 3-4
Sarat pamayaran:
T / T, L / C, D / P, PAYPAL, UNGGUL BARAT


Contact Kami