sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Jasa ban na kabayang>Alat Pamasangan ban

Tentang Kami

wartos

Taros Kami

  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1598608232879017.jpg

Tire Mounting & Demounting tools TNT-100

brand:

SUNSOUL

Asli dihasilkeun

Ningbo, Cina

port:

Ningbo / Shanghai

kiriman:

Minggu 3-4

Sarat pamayaran:

T / T, L / C, D / P, PAYPAL, UNGGUL BARAT


Enquiry Ayeuna →
  • gambaran
  • panalungtikan

Katerangan Singkat:

Tire Mounting & Demounting tools TNT-100

► Pasang sadaya ban tubeless 17.5 dugi 24.5

► Henteu ngarusak manik, nyimpen casing berharga pikeun nyukuran ulang.

►Hapuskeun kabutuhan angkat ban sareng pasisian kanggo miceun manik handapeunna,

nyegah kamungkinan galur atanapi malah tatu parna.

► Make tire demounting and mounting much more natural.

► Save time a tubeless tire can be demounted in as little as eight seconds and

remounted in less than 20 seconds. Super Singles may require additional time.

► Enable some tubeless tires to be demounted and mounted without removing

the wheel from the vehicle.

● spésifikasi:




Contact Kami