sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Jasa ban na kabayang>Alat Pamasangan ban

Tentang Kami

wartos

Taros Kami

  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1598608431815836.jpg

Tire change tool tire Lever TL-03

brand:

SUNSOUL

Asli dihasilkeun

Ningbo, Cina

port:

Ningbo / Shanghai

kiriman:

Minggu 3-4

Sarat pamayaran:

T / T, L / C, D / P, PAYPAL, UNGGUL BARAT


Enquiry Ayeuna →
  • gambaran
  • panalungtikan

Katerangan Singkat:

Tire change tool,tire lever TL-03

► Kanggo sadaya vechiles

► Bend head is easy to open the rim

► # 45 Bahan vadadium Chrome sareng cekap kuat

► Perlakuan anu parantos dipanaskeun

● spésifikasi:





Contact Kami