sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Jasa ban na kabayang>Ban Ngarobih Mesin & Asesoris

Tentang Kami

wartos

Taros Kami

  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1598667569626021.jpg

Cheetah Bead Seater SS-CH10

brand:

SUNSOUL

Asli dihasilkeun

Ningbo, Cina

port:

Ningbo / Shanghai

kiriman:

Minggu 3-4

Sarat pamayaran:

T / T, L / C, D / P, PAYPAL, UNGGUL BARAT


Enquiry Ayeuna →
  • gambaran
  • panalungtikan

Katerangan Singkat:

Cheetah Bead Seater SS-CH10

Ban treuk ATV dugi ka 24.5 and sareng ayeuna aya dina aluminium beurat anu langkung enteng.

► Kursi Manik Cheetah 5 galon ngadamel korsi

► Manik anu paling sesah sanés ngan ukur aman tapi saderhana, gancang sareng ekonomis.

► Designed for commercial use on all tires

● spésifikasi:


Contact Kami