sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Jasa ban na kabayang>Pneumatik & Asesoris

Tentang Kami

wartos

Taros Kami

  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1598604951225230.jpg

Flat Faced Rasps

brand:

SUNSOUL

Asli dihasilkeun

Ningbo, Cina

port:

Ningbo / Shanghai

kiriman:

Minggu 3-4

Sarat pamayaran:

T / T, L / C, D / P, PAYPAL, UNGGUL BARAT


Enquiry Ayeuna →
  • gambaran
  • panalungtikan

Katerangan Singkat:

Flat Faced Rasps for Tire Repair

Kecepatan operasi anu paling disarankeun maksimum = 5,000 rpm

Pls nganggo kacamata pelindung


Contact Kami