sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Jasa ban na kabayang>Pneumatik & Asesoris

Tentang Kami

wartos

Taros Kami

  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1598606372497264.jpg

Carbide Burrs for Tire Repair

brand:

SUNSOUL

Asli dihasilkeun

Ningbo, Cina

port:

Ningbo / Shanghai

kiriman:

Minggu 3-4

Sarat pamayaran:

T / T, L / C, D / P, PAYPAL, UNGGUL BARAT


Enquiry Ayeuna →
  • gambaran
  • panalungtikan

Katerangan Singkat:

Carbide Burrs for Tire Repair

Kecepatan operasi anu paling disarankeun maksimum = 1,200 rpm

Pls nganggo kacamata pelindung

for Tire Repair



Contact Kami