sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Jasa ban na kabayang>Pneumatik & Asesoris

Tentang Kami

wartos

Taros Kami

  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1598604871601854.jpg

Car Air Compressor SSAC-4060

brand:

SUNSOUL

Asli dihasilkeun

Ningbo, Cina

port:

Ningbo / Shanghai

kiriman:

Minggu 3-4

Sarat pamayaran:

T / T, L / C, D / P, PAYPAL, UNGGUL BARAT


Enquiry Ayeuna →
  • gambaran
  • panalungtikan

Katerangan Singkat:

2 Cylinder 200W Car Tire Inflator Electric Car Air Compressor

► Ultra low noise sareng konsumsi énergi, damel geter super alit.

► Éta tiasa ngeusi ban dina 3-5mins, gancang pisan.

► Didamel tina bahan ABS sareng logam kualitas luhur.

► Pompa Inflatable calakan

● Ciri:

► Jenis twp anu tiasa dipilih, kalayan indikator digital sareng indikator dua

► Ringan sareng portabel, gampang dibawa.

► Tiasa dianggo lampu nalika wengi.

► Pangukuran tekanan waktos-nyata.

► Desain permukaan antis-slip, raoseun dianggo.

● spésifikasi:



Contact Kami