sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Jasa ban na kabayang>Pneumatik & Asesoris

Tentang Kami

wartos

Taros Kami

  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1598604813753816.jpg
  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1598604814561389.jpg

Kompresor Udara Mobil SSAC-3062

brand:

SUNSOUL

Asli dihasilkeun

Ningbo, Cina

port:

Ningbo / Shanghai

kiriman:

Minggu 3-4

Sarat pamayaran:

T / T, L / C, D / P, PAYPAL, UNGGUL BARAT


Enquiry Ayeuna →
  • gambaran
  • panalungtikan

Katerangan Singkat:

19/22 Silinder 120W Car Tyre Inflator Electric Car Air Compressor

► Ultra low noise sareng konsumsi énergi, damel geter super alit.

► Éta tiasa ngeusi ban dina 80an, gancang pisan.

► Didamel tina bahan ABS sareng logam kualitas luhur.

► tampilan digital calakan Pompa Inflatable

● Ciri:

► Tilu jinis anu tiasa dipilih, 19 Silinder sareng indikator, 22 Silinder sareng indikator sareng versi digital

► Ringan sareng portabel, gampang dibawa.

► Tiasa dianggo lampu nalika wengi.

► Pangukuran tekanan waktos-nyata.

► Desain permukaan antis-slip, raoseun dianggo.

● spésifikasi:



Contact Kami