sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Jasa ban na kabayang>Pneumatik & Asesoris

Tentang Kami

wartos

Taros Kami

  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1598604074354576.jpg

4 "(100mm) Profésional Wet Air Cordless Angle Grinder SJ-100X

brand:

SUNSOUL

Asli dihasilkeun

Ningbo, Cina

port:

Ningbo / Shanghai

kiriman:

Minggu 3-4

Sarat pamayaran:

T / T, L / C, D / P, PAYPAL, UNGGUL BARAT


Enquiry Ayeuna →
  • gambaran
  • panalungtikan

Katerangan Singkat:

4 "(100mm) Profésional Wet Air Cordless Angle Grinder SJ-100X

► Perumahan aluminium awét. Konstruksi batin anu jitu dina waja anu dikeras

► cecekelan bantu pikeun kanyamanan sareng kontrol

► Gulung-tipe kerah kerah pikeun penanganan gampang

► Dirancang pikeun sadaya padamelan de-burring, grinding sareng polishing dina industri kapal,

kulub sareng mesin. Masih saé pikeun padamelan motong lampu

► Exhaust Hareup

● spésifikasi:






Contact Kami