sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Jasa ban na kabayang>Pneumatik & Asesoris

Tentang Kami

wartos

Taros Kami

  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1598602104914641.jpg

3/8″ Mini Air Impact Wrench 38A01P

brand:

SUNSOUL

Asli dihasilkeun

Ningbo, Cina

port:

Ningbo / Shanghai

kiriman:

Minggu 3-4

Sarat pamayaran:

T / T, L / C, D / P, PAYPAL, UNGGUL BARAT


Enquiry Ayeuna →
  • gambaran
  • panalungtikan

Katerangan Singkat:

3/8″Mini Air Impact Wrench 38A01P

►Desain palu téwin, kaluaran torsi tinggi sareng kasaimbangan

►Damel ku maraging steels, lightweight tapi awét, desain pikeun tugas beurat.

►Dipaké sacara luas pikeun jalur perakitan alat-alat listrik rumah tangga, pertukangan kai, motorbék jsb.

►Light weight is easy for carry

● spésifikasi:



Contact Kami