sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Jasa ban na kabayang>Pneumatik & Asesoris

Tentang Kami

wartos

Taros Kami

  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1598602278658229.jpg

3/4″ Air Impact Wrench 34A01B2

brand:

SUNSOUL

Asli dihasilkeun

Ningbo, Cina

port:

Ningbo / Shanghai

kiriman:

Minggu 3-4

Sarat pamayaran:

T / T, L / C, D / P, PAYPAL, UNGGUL BARAT


Enquiry Ayeuna →
  • gambaran
  • panalungtikan

Katerangan Singkat:

3/4″Air Impact Wrench 34A01B2

►Desain palu téwin, kaluaran torsi tinggi sareng kasaimbangan

►Damel ku maraging steels, lightweight tapi awét, desain pikeun tugas beurat.

►Three direction revolvable handle design make more convenient operation.

►Used for accembly and repair for vehicle producing,woodworking machine etc.

► Sadaya modél tiasa ngarobih 6 ″ manjangan lvvl

● spésifikasi:





Contact Kami