sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Jasa ban na kabayang>Pneumatik & Asesoris

Tentang Kami

wartos

Taros Kami

  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1598603204235461.jpg

1/4 ″ (6mm) Mini Air Die Grinder AT-7032

brand:

SUNSOUL

Asli dihasilkeun

Ningbo, Cina

port:

Ningbo / Shanghai

kiriman:

Minggu 3-4

Sarat pamayaran:

T / T, L / C, D / P, PAYPAL, UNGGUL BARAT


Enquiry Ayeuna →
  • gambaran
  • panalungtikan

Katerangan Singkat:

1/4 ″ (6mm) Mini Air Die Grinder AT-7032 | AT-7032B

► Perumahan aluminium enteng kalayan cekelan lemes bicolor

► Pemicu blok lever pikeun kaamanan

► Pangaturan internal

► Ogé sayogi pikeun 1/8 ″ (3mm) collet (opsional)

► Dipaké ku rupa-rupa asesoris pikeun tukang las, ngalancarkeun seukeut, sisina,

deburring, polishing jeung grinding

► knalpot tukang

● spésifikasi:



Contact Kami