sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Jasa ban na kabayang>Pneumatik & Asesoris

Tentang Kami

wartos

Taros Kami

  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1598601858604821.jpg

1″ Air Impact Wrench SS-5500B

brand:

SUNSOUL

Asli dihasilkeun

Ningbo, Cina

port:

Ningbo / Shanghai

kiriman:

Minggu 3-4

Sarat pamayaran:

T / T, L / C, D / P, PAYPAL, UNGGUL BARAT


Enquiry Ayeuna →
  • gambaran
  • panalungtikan

Katerangan Singkat:

1″ Air Impact Wrench SS-5500B

►Damel ku maraging baja, ringan tapi awét, desain kanggo tugas beurat.

►Desain kopling pinless sareng palu tunggal tiasa nyimpen kaluaran torsi tinggi sareng awét

►Jadi dipaké pikeun ngabongkar mesin ageung. Sapertos tambang, pembangkit listrik, kapal utama sareng sajabana

► Sadaya modél tiasa ngarobih 6 ″ atanapi 8 ″ ″vil

● spésifikasi:



Contact Kami