sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Tambalan, Bahan Kimia String Karét

Tentang Kami

wartos

Taros Kami

  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1597649558270347.jpg

Patch Perbaikan Tabung Batin

brand:

SUNSOUL

Asli dihasilkeun

Ningbo, Cina

port:

Ningbo / Shanghai

kiriman:

Minggu 3-4

Sarat pamayaran:

T / T, L / C, D / P, PAYPAL, UNGGUL BARAT


Enquiry Ayeuna →
  • gambaran
  • Parameters and character
  • panalungtikan

Patch Perbaikan Tabung Batin

Unit perbaikan tabung bulu-ujung

※ SUNSOUL Tabung Ngalereskeun Tabung didesain kanggo dianggo dina tabung batin. Éta bakal vulkanisir sacara kimia.

※ Tambalan ieu hideung nganggo permén vulkanisir hideung dina tonggong foil.

※ Patch perbaikan kualitas luhur pikeun tabung. Aranjeunna saleresna dua kali langkung kuat tibatan tabung nyalira mastikeun

unggal perbaikan permanén sareng aman.


  • brand: SUNSOUL
  • Original produced: Ningbo, Cina
  • port: Ningbo / Shanghai
  • kiriman: Minggu 3-4
  • Sarat pamayaran: T / T, L / C, D / P, PAYPAL, UNGGUL BARAT


Parameters and character

Patch Perbaikan Tabung Batin

Unit perbaikan tabung bulu-ujung

parentah:

►Inspék ban pikeun diperbaiki nganggo pabrikan ban pedoman SUNSOUL LAB. Upami tiasa diropea, cirian cilaka nganggo krayon sareng ati-ati miceun obyék anu cilaka.

►Patru cilaka pikeun nangtoskeun ukuran sareng arah anu pas, ngaleungitkeun sadaya puing. Tatu kedah aya dina daérah anu tiasa diropea sareng diaméterna henteu langkung ageung ti 6mm (1/4 ").

►Larapkeun semén vulkanisasi kana saluran tatu sareng eusian ku sisipan vulkanisasi. Potong sisipan siram ku innerliner.

►Center tambalan tatu, garis besar pikeun rujukan, bersih nganggo solusi buffing sareng innerliner scraper. Mékanis buff buff kana tékstur buludru, tungtungna miceun kabeh lebu buffing.

►Larapkeun semén vulkanisasi ngamungkinkeun pikeun garing garing. Larapkeun tambalan perbaikan, jahitan ka handap sacara lengkep, damel ti tengah.

►Mencétkeun sareng ngagaleuh ban nuturkeun sadaya pedoman kaamanan. Ati-ati periksa perbaikan pikeun bocor sareng ban pikeun kabocoran tambahan atanapi karusakan nganggo pabrikan ban atanapi pedoman SUNSOUL LAB. Upami sadayana kriteria pamariksaan kacumponan, ban parantos siap dilebetkeun kana jasa.

● SPESIFIKASI:



Contact Kami