sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Klep Hardware>Hardware klep tatanén>Panumpang & Katup Treuk Lampu

Tentang Kami

wartos

Taros Kami

  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1598518840827489.jpg
  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1598518840833802.jpg

TPMS Sensor Tyre Valve, Snap dina katup ban tubless TPMS-00

brand:

SUNSOUL

Asli dihasilkeun

Ningbo, Cina

port:

Ningbo / Shanghai

kiriman:

Minggu 3-4

Sarat pamayaran:

T / T, L / C, D / P, PAYPAL, UNGGUL BARAT


Enquiry Ayeuna →
  • gambaran
  • panalungtikan

Katerangan Singkat:

TPMS Sensor klep ban, Snap dina Tubeless Tyre valve TPMS-00

►Sap-Dina batang

►Srup sorangan ngetok

►11.5 dina / pon torsi obor,

►80 psi tekanan inflasi maksimal tiis

spésifikasi:




Contact Kami