sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Klep Hardware>Hardware klep tatanén>Panumpang & Katup Treuk Lampu

Tentang Kami

wartos

Taros Kami

  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1598520586173149.jpg

Motorcycle Tire Valve PVR70

brand:

SUNSOUL

Asli dihasilkeun

Ningbo, Cina

port:

Ningbo / Shanghai

kiriman:

Minggu 3-4

Sarat pamayaran:

T / T, L / C, D / P, PAYPAL, UNGGUL BARAT


Enquiry Ayeuna →
  • gambaran
  • panalungtikan

Katerangan Singkat:

Motorcycle tire valve PVR70,PVR32,PVR30

►LAMPIRAN: pikeun roda motor kalayan 0.327 ″ /0.339 hole liang klep

►Tork anu disarankeun dina pamasangan: 25-45in-lbs

Tubeless valve for Motorcyles and Scooters PVR70 Series

spésifikasi:



Contact Kami