sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Klep Hardware>Hardware klep tatanén>Panumpang & Katup Treuk Lampu

Tentang Kami

wartos

Taros Kami

  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1598520054593245.jpg

Chrome tire valve,inner mount VS-8

brand:

SUNSOUL

Asli dihasilkeun

Ningbo, Cina

port:

Ningbo / Shanghai

kiriman:

Minggu 3-4

Sarat pamayaran:

T / T, L / C, D / P, PAYPAL, UNGGUL BARAT


Enquiry Ayeuna →
  • gambaran
  • panalungtikan

Katerangan Singkat:

Tubeless Metal Clamp-in tire valve VS-8 Series

►Klepus ban Chrome

►Inner mount

►Tork anu disarankeun dina pamasangan: 25-45in-lbs

spésifikasi:



Contact Kami