sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Klep Hardware>Hardware klep tatanén>Panumpang & Katup Treuk Lampu

Tentang Kami

wartos

Taros Kami

  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1598520503907620.jpg

Chrome tire valve,inner mount TR43E

brand:

SUNSOUL

Asli dihasilkeun

Ningbo, Cina

port:

Ningbo / Shanghai

kiriman:

Minggu 3-4

Sarat pamayaran:

T / T, L / C, D / P, PAYPAL, UNGGUL BARAT


Enquiry Ayeuna →
  • gambaran
  • panalungtikan

Katerangan Singkat:

Tubeless Metal Clamp-in tire valve TR43E series

►Klepus ban Chrome

►Pasang jero

►Tork anu disarankeun dina pamasangan: 25-45in-lbs

spésifikasi:



Contact Kami