sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Klep Hardware>Hardware klep tatanén>Panumpang & Katup Treuk Lampu

Tentang Kami

wartos

Taros Kami

  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1598519654357736.jpg

Aluminum Tubeless Tire Valves MS525S

brand:

SUNSOUL

Asli dihasilkeun

Ningbo, Cina

port:

Ningbo / Shanghai

kiriman:

Minggu 3-4

Sarat pamayaran:

T / T, L / C, D / P, PAYPAL, UNGGUL BARAT


Enquiry Ayeuna →
  • gambaran
  • panalungtikan

Katerangan Singkat:

Aluminum Tubeless Tire valve MS525S-1

►APlikasi: 65psi maxinum tekanan inflasi tiis sareng kandel maksimum 0.156 ″

►Bahan: Aluminium

►Warna anu sayogi: Abu, Hideung, Ungu, Pérak, Konéng, Beureum, Biru

spésifikasi:


Contact Kami