sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Klep Hardware>Valves ageung sareng Asesoris

Tentang Kami

wartos

Taros Kami

  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1598521444802729.jpg

Tire valve caps and cores and adapters for large bore valve

brand:

SUNSOUL

Asli dihasilkeun

Ningbo, Cina

port:

Ningbo / Shanghai

kiriman:

Minggu 3-4

Sarat pamayaran:

T / T, L / C, D / P, PAYPAL, UNGGUL BARAT


Enquiry Ayeuna →
  • gambaran
  • panalungtikan

Katerangan Singkat:

Tire valve caps and cores and Adapters for large bore valve

►For large bore adapter

►Brass material

spésifikasi:





Contact Kami