sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Klep Hardware>Klep treuk beurat

Tentang Kami

wartos

Taros Kami

  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1598514368160317.jpg

Tubeless Nickel Plated O-ring seal clamp-in brass tire valve TR540 Series

brand:

SUNSOUL

Asli dihasilkeun

Ningbo, Cina

port:

Ningbo / Shanghai

kiriman:

Minggu 3-4

Sarat pamayaran:

T / T, L / C, D / P, PAYPAL, UNGGUL BARAT


Enquiry Ayeuna →
  • gambaran
  • panalungtikan

Katerangan Singkat:

Tubeless Nickel Plated O-ring seal clamp-in brass tire valve TR540 Series

►LAMPIRAN: pikeun roda aluminium kalayan 9.7mm (0.382 / 0.394 ″) liang klep;

►Kekebalan sisina .218 ″ -. 330 ″ dina liang klep

►Tork anu disarankeun dina pamasangan: 80-125 in-lbs

Tubeless Nickel Plated O-ring seal clamp-in brass tire valve TR540 Series

Nickel-Plated Brass Valves

spésifikasi:

PS.: Bagian sareng inti # 9002, RG60 grommet, nut HN21 sareng cap VC2


Contact Kami