sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Klep Hardware>Klep treuk beurat

Tentang Kami

wartos

Taros Kami

  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1598513963605332.jpg

Tubeless Metal Clamp-in tire valve for Truck and Bus,TR573

brand:

SUNSOUL

Asli dihasilkeun

Ningbo, Cina

port:

Ningbo / Shanghai

kiriman:

Minggu 3-4

Sarat pamayaran:

T / T, L / C, D / P, PAYPAL, UNGGUL BARAT


Enquiry Ayeuna →
  • gambaran
  • panalungtikan

Katerangan Singkat:

Tubeless Metal Clamp-in tire valve for Truck and Bus TR570 Series

►LAMPIRAN: pikeun roda waja kalayan 0.625 hole liang klep;

►Tork anu disarankeun dina pamasangan: 35-55 in-lbs

Tubeless Metal Clamp-in tire valve for Truck and Bus TR570 series

Brass Valves Straight type

spésifikasi:

PS .: Bagian sareng inti # 9002, RG15 grommet, mesin cuci RW8, nut HN13 sareng cap VC2


Contact Kami