sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Klep Hardware>Klep treuk beurat

Tentang Kami

wartos

Taros Kami

  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1598515311812233.jpg

Éropa Style Clamp-in Valves V3.12.1

brand:

SUNSOUL

Asli dihasilkeun

Ningbo, Cina

port:

Ningbo / Shanghai

kiriman:

Minggu 3-4

Sarat pamayaran:

T / T, L / C, D / P, PAYPAL, UNGGUL BARAT


Enquiry Ayeuna →
  • gambaran
  • panalungtikan

Katerangan Singkat:

Éropa Style Clamp-in Valves V3.12.1 Series

► Katup Truk Tanpa Batubara, Pikeun Φ 15.70 (0.625 ″) Liang Rim

►Tork anu disarankeun dina pamasangan: 100-125 in-lbs

spésifikasi:


Contact Kami