sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Tambalan, Bahan Kimia String Karét>Alat Ngalereskeun Radial beurat

Tentang Kami

wartos

Taros Kami

  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1598584440780274.jpg

Euro Style Universal Round Tire Patch

brand:

SUNSOUL

Asli dihasilkeun

Ningbo, Cina

port:

Ningbo / Shanghai

kiriman:

Minggu 3-4

Sarat pamayaran:

T / T, L / C, D / P, PAYPAL, UNGGUL BARAT


Enquiry Ayeuna →
  • gambaran
  • panalungtikan

Katerangan Singkat:

Euro Style Universal Round Tire Patch

Euro Style Universal Patch

※ Extra thick yet flexible.

※ Round & Square heavy duty all Rubber,non reinforced nail patch for injuries up to 3/8″(10mm)in radial and bias ply trucktires,foil backed,use with SUNSOUL fast dry Vulcanizing Solution.

Euro Style Universal Round Tire Patch

►Inspék ban pikeun kaparigelan ngagunakeun ban ban padoman SUNSOUL LAB. Upami tiasa diropea, cirian cilaka nganggo krayon sareng ati-ati miceun obyék anu cilaka.

►Patru cilaka pikeun nangtoskeun ukuran sareng arah anu pas, ngaleungitkeun sadayana deris.

► Pilih tambalan perbaikan anu cocog pikeun cilaka sareng jinis ban. Larapkeun cleaner prebuff pikeun ngalereskeun daérah sareng nganggo scraper karét kanggo miceun kokotor sareng pelumas kapang. Ngagunakeun pemotong karbida, saluran cilaka bor 3 kali ti jero teras 3 kali di luar, pastikeun sadayana kabel anu rusak sareng karat parantos dicabut sareng ngan ukur karét anu tetep.

►Semén saluran cilaka ku Chemical Vulcanizing Cement sareng pasang sisipan vulkanisasi anu pas. Potong siram nganggo ban internalliner. Mékanis buff ngajelaskeun aréa perbaikan kana tékstur sapertos buludru. Angkat lebu nyangga ku sikat atanapi vakum anu bersih. Larapkeun Semén Vulcanizing Kimia kana daérah anu dipanggang, damel kana karét sareng HENTEU KANGGO GORENG.

► Cabut patukang tonggong sareng tambalkeun tambalan tambihan kacilakaan sareng leres-leres jahitan turun ti tengah kaluar kanggo ngaluarkeun hawa anu terperangkap.

► Rengse ngalereskeun ku ngalarapkeun Inner Liner Sealer sakitar ujung tambalan perbaikan sareng ka daerah anu langkung ageung.

● SPESIFIKASI:



Contact Kami