sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Jasa ban na kabayang>Alat perbaikan ban darurat

Tentang Kami

wartos

Taros Kami

  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1599120075938341.jpg

Kotak pakakas Perbaikan Mobil Sunsoul TRTB19-922 kalayan alat Pakakas Siapkeun

brand:

SUNSOUL

Asli dihasilkeun

Ningbo, Cina

port:

Ningbo / Shanghai

kiriman:

Minggu 3-4

Sarat pamayaran:

T / T, L / C, D / P, PAYPAL, UNGGUL BARAT


Enquiry Ayeuna →
  • gambaran
  • panalungtikan
  • Ngaran Produk:: Kotak kit Perbaikan Mobil Darurat ku alat Pakakas Siapkeun
  • fitur :: hiji kotak pakakas kaasup sadaya perbaikan ban
  • Ukuran :: 430 * 290 * 195 mm
  • Ngalereskeun rentang :: Kawajiban beurat, Treuk, Bus, Atvs sareng ban Mobil
  • Sertifikasi :: MSDS
  • Kauntungan:: Nyimpen waktos
  • bahan :: plastic ,steel, rubber,chemical
  • Bungkusan :: 22 pcs dina hiji kotak alat ageung kasar




Contact Kami