sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Jasa ban na kabayang>Alat perbaikan ban darurat

Tentang Kami

wartos

Taros Kami

  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1599116699795099.jpg

Kit perbaikan ban ban mobil Sunsoul TRTB19-911

brand:

SUNSOUL

Asli dihasilkeun

Ningbo, Cina

port:

Ningbo / Shanghai

kiriman:

Minggu 3-4

Sarat pamayaran:

T / T, L / C, D / P, PAYPAL, UNGGUL BARAT


Enquiry Ayeuna →
  • gambaran
  • panalungtikan
  • Ngaran Produk:: flat tire repair kit car tire repair kit
  • fitur :: hiji kotak pakakas kaasup sadaya perbaikan ban
  • Ukuran :: 40 * 27
  • Kauntungan:: Nyimpen waktos
  • bahan :: plastik, waja, karét, kimia
  • Bungkusan :: 11 pcs dina hiji kotak alat ageung kasar
  • Jaminan :: 12 Bulan
  • Sertifikasi :: MSDS



http://www.autosunsoul.com/uploads/254.jpg

http://www.autosunsoul.com/uploads/162.jpg

Contact Kami