sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Jasa ban na kabayang>Alat perbaikan ban darurat

Tentang Kami

wartos

Taros Kami

  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1598601030763889.jpg

Alat perbaikan ban darurat pikeun treuk sareng mobil ABTK03

brand:

SUNSOUL

Asli dihasilkeun

Ningbo, Cina

port:

Ningbo / Shanghai

kiriman:

Minggu 3-4

Sarat pamayaran:

T / T, L / C, D / P, PAYPAL, UNGGUL BARAT


Enquiry Ayeuna →
  • gambaran
  • panalungtikan

Katerangan Singkat:

Alat perbaikan ban darurat pikeun treuk sareng mobil ABTK03

39cs ban perbaikan kit

► LINGKUNGAN ban ban SUNSOUL pikeun perbaikan darurat ban tubeless

► Cocog sareng mobil Panumpang, 4X4, ATV, SUV sareng Truk tubir darurat ban Tirus.

► Blow master box merenah pikeun dibawa

● spésifikasi:



Contact Kami