sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Jasa ban na kabayang>Alat perbaikan ban darurat

Tentang Kami

wartos

Taros Kami

  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1598601300209665.jpg
  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1598601299478798.jpg

Kit perbaikan ban darurat pikeun Motor TRK222

brand:

SUNSOUL

Asli dihasilkeun

Ningbo, Cina

port:

Ningbo / Shanghai

kiriman:

Minggu 3-4

Sarat pamayaran:

T / T, L / C, D / P, PAYPAL, UNGGUL BARAT


Enquiry Ayeuna →
  • gambaran
  • panalungtikan

Katerangan Singkat:

Kit perbaikan ban darurat pikeun Motor TRK222

22pcs Motocycle repair kit

► Operasi gampang sareng gancang pikeun ngalereskeun di jalan, khususna pikeun perjalanan jauh.

► Kalayan CO2 tiasa ngagaleuh ban dina 10 detik

► Kantong mini merenah pikeun dibabawa

● spésifikasi:






Contact Kami