sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Tambalan, Bahan Kimia String Karét>Hijian ngalereskeun kombinasi

Tentang Kami

wartos

Taros Kami

  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1598583210574065.jpg

Mushroom plug tire repair patch,Lead wire combination units-wrapped stem

brand:

SUNSOUL

Asli dihasilkeun

Ningbo, Cina

port:

Ningbo / Shanghai

kiriman:

Minggu 3-4

Sarat pamayaran:

T / T, L / C, D / P, PAYPAL, UNGGUL BARAT


Enquiry Ayeuna →
  • gambaran
  • panalungtikan

Katerangan Singkat:

Tambalan perbaikan ban colok supa

Lead wire combination units-wrapped stem

Unit Unit perbaikan colokan peryogi henteu alat narik kawat khusus.

Ngan lebetkeun colokan kana tatu tina jero tina

ban sareng narik unit perbaikan ngalangkungan ti luar.

※ Boh batang sareng unit perbaikan anu dilapis karét pikeun nyayogikeun ikatan anu paling lengkep,

boh ngalangkungan cilaka boh dina palapis jero

※ Patch perbaikan colokan hideung ku permén vulkanisir abu sareng bakal vulkanisir

kimia atanapi dina sistem pangobatan panas.

Lead wire combination units-wrapped stem

● Pitunjuk:

► PROSEDUR PERBAIKAN Pikeun UNITAS REPAIR UNIT

Sateuacan ngalereskeun, nyirian sareng nyabut objék puncturing. Kalayan ban diembungkeun, oléskeun larutan sabun

ka daérah anu rusak pikeun ditangtoskeun. upami leungitna hawa tina hiji atanapi langkung tusukan. Cabut ban tina roda sacara ati-ati

pikeun ngahindarkeun karusakan salajengna sareng tempat dina spreader.

►PROBING

Proct puncture pikeun nangtoskeun ukuran sareng arah cilaka, pastikeun nyabut sadaya bahan asing.

ULAH ngalereskeunana nalika cilaka dilangkungan watesan perbaikan tusukan.

► PEPERIKSAAN LANGSUNG

Nyebarkeun manik sareng tandaan daérah anu rusak ku krayon. Ati-ati mariksa ban pikeun mastikeun yén

sadaya karuksakan aya dina, wates anu tiasa diropea. Upami ngaleuwihan wates, ULAH ngalereskeun ban na.

►PILIHAN UNIT UNPAIR

Upami cilaka 1/4 "(6mm) atanapi langkung alit dina diamater sareng sudutna henteu langkung ti 25Y,

hijian perbaikan kombinasi nyaéta padika panggampangna pikeun ngalereskeun.Ukuran Gabungan Bertulang kanggo tilas

ngan ukur Unit Gabungan Universal sareng Lead-Kawat anu tiasa dianggo dina daérah anu tiasa diropea.

►BERSIH

Ngagunakeun solusi buffing sareng kerok jero, bersihkeun sakeresikna daérah rada ageung tibatan tambalan

kapala unit perbaikan. Ieu fungsina ngaleungitkeun kokotor sareng pelumas kapang pikeun langkung caket.

►BUFFING

Ngagunakeun kabayang buffing, area perbaikan buff kana tékstur anu jaga pikeun henteu ngagulung palapis jero.

Ngagunakeun cutter anu pantes (pikeun unit kawat timah), saluran cilaka bor tina jero sareng luar,

nyoplokkeun kabel rusak sareng puing. Vakum jauhkeun buffing lebu.

►KABASAAN

Larapkeun semén vulkanisasi kana saluran kacilakaan sareng daérah perbaikan.

Damel semén kana karét. Entong lentong atanapi kerok pff. Ngidinan semén pikeun garing lengkep.

►INSERTION

Cabut panyokong tina sirah tambalan (sareng batang tina Unit Pimpin-Kawat) JANGAN némpél permukaan permén karét.

Push quill atanapi kawat timah kana tatu ti jero teras tarik ku tang.

Narik dugi ka tambalan sirah ditetep pageuh kana palapis jero.

►PÉRÉPISI BÉRÉS

● spésifikasi:



Contact Kami