sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Tambalan, Bahan Kimia String Karét>Solusi Kimia

Tentang Kami

wartos

Taros Kami

  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1598594539547617.jpg

Vulcanizing Rubber Cement

brand:

SUNSOUL

Asli dihasilkeun

Ningbo, Cina

port:

Ningbo / Shanghai

kiriman:

Minggu 3-4

Sarat pamayaran:

T / T, L / C, D / P, PAYPAL, UNGGUL BARAT


Enquiry Ayeuna →
  • gambaran
  • panalungtikan

Katerangan Singkat:

Vulkanisir Karét Semén 250ml

Ement Semén Vulkanisisasi Kimia, didamel nganggo formula khusus anu ngadamel

tambalan karét pageuh nempel kana ban.

※ Semén pemvulkanisasi kimia garing-gancang ieu ngandung akselerator,

nalika kontak sareng permén karét sareng salah sahiji unit perbaikan urang atanapi

sisipan bakal ngamimitian prosés vulkanisasi langsung.

※ Éta ngubaran perbaikan ban sareng tabung nganggo atanapi henteu nganggo panas.

Vulkanisir Karét Semén 250ml

● Pitunjuk:

※ BERSIH sacara tuntas daérah ageung sakitar cilaka nganggo Rubber Prep Buffing Solution sareng

kerok jeroan.

※ BUFF nyiapkeun daérah ngalereskeun tekstur RMA # 1 anu lemes. Entong reclean kalayan solusi buffing.

※ Daérah anu disiapkeun. Gawe sareng karét nganggo aksi stippling pastikeun henteu ngocor.

Ngidinan semén garing sadayana, 3-5 menit.

※ NGALARASAN UNIT PERBAIKAN numutkeun pitunjuk kana bahan perbaikan anu bakal dianggo.

● spésifikasi:

P.S.: Add F for each item No. is Flammable



Contact Kami