sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Alat hawa, Selang & Asesoris>Selang Udara & Asesoris

Tentang Kami

wartos

Taros Kami

  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1598582264570660.jpg

Recoil Air Hose SS-AH-763

brand:

SUNSOUL

Asli dihasilkeun

Ningbo, Cina

port:

Ningbo / Shanghai

kiriman:

Minggu 3-4

Sarat pamayaran:

T / T, L / C, D / P, PAYPAL, UNGGUL BARAT


Enquiry Ayeuna →
  • gambaran
  • panalungtikan

Katerangan Singkat:

Recoil Air Hose SS-AH-763

Spiral truck air coil hose, pu recoil tubing

►300 psi tekanan operasi maks

►Berat cahaya, fleksibilitas anu saé, warna anu cerah, lapisan smearing lemes.

► Mampuh ngajaga kalenturan sareng élastisitas handapeun cai suhu handap.

  • Kisaran suhu: (-30 ° C-70 ° C)

►Flat roll sareng gampang di candak deui, merenah pikeun obah sareng sanés watesan pikeun panjang.

►Anti-hi tekanan, résistansi korosi sareng tahan sepuh.

►Teu aya fissure sinar ku sinar ultraviolét sareng langsung kana sinar panonpoé

► Kartu warna khusus atanapi bungkus cangkang Taco sareng Master Carton.

Recoil Air Hose SS-AH-763 runtuyan

spésifikasi




Contact Kami