sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Alat hawa, Selang & Asesoris>Hawa Gauge

Tentang Kami

wartos

Taros Kami

  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1598580899923395.jpg

Gauge tekenan ban treuk ganda Gauge IG01M

brand:

SUNSOUL

Asli dihasilkeun

Ningbo, Cina

port:

Ningbo / Shanghai

kiriman:

Minggu 3-4

Sarat pamayaran:

T / T, L / C, D / P, PAYPAL, UNGGUL BARAT


Enquiry Ayeuna →
  • gambaran
  • panalungtikan

Katerangan Singkat:

Gauge tekenan ban treuk ganda Gauge IG01M

► Alat ukur ban heavey

►Dua sisi aluminium bar psi & bar

► Kalayan ranté konci

► Suku duaan merenah dianggo

► Ngukur anu akurat sareng gancang

spésifikasi:


Contact Kami