sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Alat hawa, Selang & Asesoris>Hawa Gauge

Tentang Kami

wartos

Taros Kami

  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1598580769104774.jpg

Gauge Tekanan Ban Dual Kaki ABT-1162

brand:

SUNSOUL

Asli dihasilkeun

Ningbo, Cina

port:

Ningbo / Shanghai

kiriman:

Minggu 3-4

Sarat pamayaran:

T / T, L / C, D / P, PAYPAL, UNGGUL BARAT


Enquiry Ayeuna →
  • gambaran
  • panalungtikan

Katerangan Singkat:

Gauge Tekanan Ban Dual Kaki ABT-1162

► Pangukur tekanan ban suku dua

►Pikeun panumpang atanapi treuk

► Kaki duaan anu merenah dianggo

► Ngukur anu akurat sareng gancang, tiasa dipercaya dianggo

►ManuCustomised logo sayogi

spésifikasi:



Contact Kami