sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Alat hawa, Selang & Asesoris>Hawa Gauge

Tentang Kami

wartos

Taros Kami

  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1598580585890567.jpg

Gauge Tekanan Ban Digital ABTG-8123

brand:

SUNSOUL

Asli dihasilkeun

Ningbo, Cina

port:

Ningbo / Shanghai

kiriman:

Minggu 3-4

Sarat pamayaran:

T / T, L / C, D / P, PAYPAL, UNGGUL BARAT


Enquiry Ayeuna →
  • gambaran
  • panalungtikan

Katerangan Singkat:

Gauge Tekanan Ban Digital ABTG-8123

►Pajel layar LCD sareng backlit supados gampang dibaca

► Batré anu tiasa diganti

► Ngukur anu akurat sareng gancang, tiasa dipercaya dianggo

►Tekanan ban tekanan pikeun 2 detik teras ngantosan tampilanana.

►Kakawasaan manual hurung / pareum sareng pareum otomatis pikeun hemat daya

►Cahaya LED dina nozel gauge, merenah pikeun dianggo bahkan nalika wengi

spésifikasi:


Contact Kami