sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Alat hawa, Selang & Asesoris>Hawa Gauge

Tentang Kami

wartos

Taros Kami

  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1598581525856879.jpg

Digital tire gauge

brand:

SUNSOUL

Asli dihasilkeun

Ningbo, Cina

port:

Ningbo / Shanghai

kiriman:

Minggu 3-4

Sarat pamayaran:

T / T, L / C, D / P, PAYPAL, UNGGUL BARAT


Enquiry Ayeuna →
  • gambaran
  • panalungtikan

Katerangan Singkat:

Digital tire pressure gauge ABTG-8125

►Pajel layar LCD sareng backlit supados gampang dibaca

►Four units available: psi, kpa, bar, kg/cm2;

► Batré anu tiasa diganti

► Ngukur anu akurat sareng gancang, tiasa dipercaya dianggo

►Measure tire pressure hold for 2 seconds then wait for display.

►Kakawasaan manual hurung / pareum sareng pareum otomatis pikeun hemat daya

►LED light at gauge nozzle, convenient to use even at night

spésifikasi:



Contact Kami